joi, 1 decembrie 2011

La multi ani Romania!





Obisnuiesc sa scriu in fiecare an cate o urare de ziua tarii noastre, o urare traditionala..de ziua noastra nationala!

Anul acesta ii voi Ura sa Creasca MARE, sa isi regaseasca Sufletul minunat, ascuns in Romania profunda, sa isi regaseasca valorile si oamenii ei de "poveste". Romania de poveste trebuie sa redevina Romania Reala!
Imi place mult reclama lui Tiriac cu Romania Normala... in Romania Normala e necesar sa ne regasim cu totii.. atat tu cat si eu... si bogat si sarac si scolit si cu mai putina scoala... avem nevoie cu disperare as spune de un suflu nou, de un suflu tanar... Un eveniment cu totul deosebit, doua poate au marcat involburatul an 2011... primul ar fi Discursul Regelui pe care am avut bucuria si pe care Destinul acestei tari, Dumnezeu ni l-a dat caci fara Voia Sa cu siguranta nu ar fi avut loc.. Impacarea cu trecutul face parte din procesul de asumare si de renastere al unei Natiuni! Daca nu te accepti asa cum esti, cu bune si cu rele, daca nu iti asumi atat bucuriile cat si erorile Istoriei, nu poti merge mai departe!

Monarhia a insemnat si poate va insemna ceva in viitorul Romaniei.. insa suflul regal pe care l-am resimtit cu totii ne-a imbarbat inimile si ne-a trezit la viata!

Merge si asa...lasa ca sunt altii care sa VOTEZE, sa MUNCEASCA  in locul nostru  NU MAI MERGE!!! Romania Individualista nu are nici o sansa sa reziste tumultului Istoriei si anilor ce or sa vina! Puterea si rezistenta se gasesc in valorile fundamentale ale neamului si in Puterea Grupului, in Puterea Echipei!

De aceea, al doilea eveniment la care vreau sa fac referire este Revolta Tinerilor Studenti de la Facultatea de Istorie -Universitatea Bucuresti de zilele trecute!
Fac parte dintr-o generatie care a prins Comunismul dar nu suficient, insa cred cu tarie ca aceasta Generatie a celor de 20-30 de ani acum, trebuie sa isi asume identitatea si sa isi gaseasca propriul loc in Istorie!
Tinerimea Romana nu este adormita, nu viseaza in integralitatea ei sa emigreze! Ea exista, insa prostia si "indobitocirea" mass-mediei, inducerea lipsei de reactie si de responsabilitate cand altii fura si se dau smecheri... nu mai are ce cauta in viata acestui neam!!!
Cateodata, poate e nevoie sa iti cauti dreptatea in strada..... Poate nu are releventa cand vorbim de un pumn de oameni, insa la cateva sute de mii  "Statistica" devine ISTORIE!

Anul acesta am trecut la nivel international printr-o serie de evenimente si de revolte care au dus la schimbarea de regimuri autoritare! Nu cred in revolta, in lupta de strada, insa cred in Democratie si in Forta Legii de a schimba Oameni si Regimuri!

Ce cadou mai minunat putem face acestei tari, de ziua ei, decat sa aratam ca NE PASA!
Iubiti-va tara si mergeti la VOT la alegerile viitoare, avem nevoie de TINERI votanti dar si de TINERI SPECIALISTI care sa isi asume o Guvernare si un Plan de Reconstructie a Tarii!
Lipsa implicarii majoritatii oamenilor si tinerilor in special, duce la decaderea clasei politice in ansamblul ei, decadere care reflecta schimbarile si starea societatii actuale!

Fara viziune de viitor, fara planuri asumate, intr-o Europa si intr-o Lume cat mai competitive nu avem nici o sansa!
Impreuna insa, putem fi o FORTA!


LA MULTI ANI ROMANIA!

2 comentarii:

angela tocilă spunea...

La mulţi ani :)

elena marin-alexe spunea...

Si eu ii urez Romaniei sa-si regaseasca valorile si sa le pretuiasca!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails