duminică, 28 februarie 2010

Gala laureatilor la Patinaj Artistic - J. O. Vancouver 2010


Sursa imagini: http://www.nbc.com/
Superb, magnific, fara cuvinte!
Multumim patinatorilor si organizatorilor! Au fost niste jocuri de vis!

4 comentarii:

Roxana spunea...

Buna, postarile tale in legatura cu JO din vancouver mi-au atras atentia! locuiesti in vancouver? sau ai fost aici pe perioada olimpiadelor? te intreb asta pentru ca eu locuiesc chiar in Vancouver si ma bucur foarte mult ca ai postat asemenea lucruri frumoase despre olimpiade. Intr-adevar, totul a fost un vis si chiar ne pare rau ca s-a terminat, insa am ramas cu niste amintiri remarcabile si cu senzatia extraordinara ca am trait un eveniment unic.
poti vizita si blogul meu daca te intereseaza: www.tellmeafascinatingstory.wordpress.com
eu sint abia la inceput cu el, promit insa mai multe postari cat de curand! Succes!

Ana Maria spunea...

Buna Roxana,
Imi pare bine de cunostiinta!
Traiesc in Bucuresti cel putin la acest moment, insa sunt o pasionata a Jocurilor Olimpice si a echipei Romaniei si de accea am urmarit cu nerabdare evolutiile noastre si nu numai.
Inca nu am ajuns la vreo editie a Jocurilor Olimpice, am fost in Grecia la vreo 2 ani distanta, insa sper sa ajung la Londra in 2012!
Ma bucur mult ca iti plac mesajele postate pe acest blog, "tine aproapte" sa afli mai multe.
Felicitari orasului Vancouver pentru niste jocuri exemplare, fara greseala la care a triumfat "Olimpismu"l!
Gradul de civilizatie si de decenta este urias in aceasta parte a Canadei (a lumii) chestie care m-a surprins in sens pozitiv si mi-a insuflat si mie o raza mare de speranta!
Numai bine,Ana Maria

Roxana spunea...

Buna din nou Ana Maria!
O sa adaug linkul tau in lista mea de blogroll. In cateva zile o sa postez un review despre anumite evenimente din timpul olimpiadelor, inclusiv de la intalnirea noastra cu echipa Romaniei!Este prea liniste prin oras acum si deja ne este dor de atmosfera de olimpiada:) daca te intereseaza, saptamana viitoare flacara olimpica va fi din nou aprinsa pentru jocurile paralimpice

Ana Maria spunea...

Ok Roxana! Da-mi de stire cu ce mai auzi nou cu Jocurile Paralimpice! Si vreau si eu linkul cu review-ul asupra intalnirii cu Romanii. Te-am pupat! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails