marți, 2 martie 2010

Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice (J.O.) de la Vancouver! Multumim Canada!



Multumim Vancouver! Thank You, Danke, Merci, Spasiva!
Am avut parte mai bine de 3 saptamani de un spectacol grandios, impresionant, o munca fantastica pentru realizarea unor Jocuri Olimpice de anvergura!
Mi-a placut spectacolul oferit de Canadieni. Au aratat inca o data lumii intregi ce inseamna decenta, bunul gust si civilizatia....care puse cap la cap produc lucruri surprinzatoare!
Cu parere de rau constat acum o mare distanta intre noi si ei... intre ce pot face Canadienii Azi in 2010 si ce putem realiza noi Romanii!
Ma bucura insa sa vad ca SE POATE, ca altii POT si in acelasi timp valori importante se regasesc in spiritul olimpic cat si in viata comunitatii de zi cu zi!
Imi place sa vad ca triumfa Olimpismul cu ce are el mai bun: Pacea, Competitia , Spiritul de Fair-Play, Prietenia, Bucuria castigarii si Respectul intre popoare!
Asta imi reaminteste ca Speranta inca exista!
Si pe de alta parte ca avem de pus si noi "osul la treaba" pentru a ajunge macar la nivelul unor "reprezentatii" de acest fel -cu speranta ca intr-o zi frumoasa, o sa facem si noi ceva demn de un spectacol grandios! Eu cred ca SE POATE!
Felicitari Vancouver! Felicitari Canada!

2 comentarii:

Roxana spunea...

Am urmarit din nou ce-ai postat despre Olimpiade si mi s-a facut un dor teribil de atmosfera pe care am avut-o in timpul olimpiadelor;parca numai ieri am fost si eu in sala, la ceremonia de inchidere si strigam cat ma tineau puterile :)) Mersi mult pentru tot ce-ai postat!Urmatoarele olimpiade, si de iarna si de vara, vor fi in Europa, daca ai ocazia sa ajungi nu sta pe ganduri! Ia-ti bilete la orice ceremonie/competitie si du-te, n-o sa-ti para rau. Eu si sotul meu chiar ne gandim sa mergem la Sochi :)apropo, cum ti-ai pus ceasul care numara timpul de la olimpiade? as vrea sa mi-l pun si eu pe blogul meu :)

Ana Maria spunea...

Scrie-mi pe private Roxana, ca sa iti trimit codul! Te-am pupat!
(anamaria.bobeica@gmail.com)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails