marți, 25 octombrie 2011

LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI MAJESTATII VOASTRE REGELE MIHAI!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Moment de gratie! Am carcotit ca tot romanul in ultimii ani...si probabil ca o voi mai face. Insa discursul acestui OM m-a impresionat enorm! Fara ura, fara ranchiuna, cu o sintaxa incredibila.Adevaratele valori nu pier.Sper sa ne contaminam de OMENIE si SPIRIT !!!
Dumnezeu sa ne ajute sa ne regasim sufletul!Suntem un neam minunat ,uneori ne "grabim", uitam esenta !Omul este facut din iubire si pentru iubire.S-a vazut asta si la capul bisericii noastre.Din iubire a omis sa participe....

C.T spunea...

Cuvantul este cel mai minunat lucru si poate influienta destine. Posibil ca si discursul regelui sa faca astazi minuni , pentru ca nu avem nevoie de cuvinte adoptate din cultul altor popoare ccci de cuvinte simple care transsmit ceva .Mai inainte de toate trebuie sa se schimbe clasa politica sa conlucreze pentru binele poporului si restul vine de la sine, supusii au respectat totdeauna legile.( sunt de acord cu propunerea) .

elena marin-alexe spunea...

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe regele ei, majestatea Sa MihaiI.

Anonim spunea...

A fost foarte frumos! Chiar n-as fi zis ca romanii astia (mai ales aia care isi fac veacul prin Parlament) mai au in ei ceva sange cald... Astazi am vazut acolo reactii foarte surprinzatoare, un anume fel de vibratie care de multa vreme nu se mai simte pe la noi. Am apreciat intotdeauna distinctia si eleganta si demnitatea regelui, oricat s-ar chinui unii, treaba asta o ai din nastere sau nu o ai deloc! Mie mi-a placut teribil ceea ce s-a intamplat azi acolo, este o initiativa istorica si sper ca romanii sa nu o treaca cu vederea asa cum ne pricepem atat de bine noi ca natie. In tot cazul, unora chiar le-a stat in gat ideea si trag nadejde ca atmosfera de acolo, aplauzele frenetice sa le dea zdravan de gandit!

Ana Maria spunea...

Dumnezeu nu ne-a uitat si ne ofera in continuare momente de gratie cum a fost cel de ieri .. suntem extrem de iubiti si binecuvantati de catre Cel de Sus chiar daca nu de putine ori ne abatem de la calea cea dreapta.. Traiasca Regele!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails