marți, 6 decembrie 2011

Concertul Nanei Mouskouri de la Bucuresti


Nana Mouskouri a facut senzatie in Concertul de Duminica seara din Bucuresti.
Recunosc ca inainte de acest eveniment nu aveam prea multe detalii despre artista, stiam ca este faimoasa, ca are milioane de discuri vandute, insa nimic nu m-a pregatit pentru o seara atat de frumoasa. Vocea divei a depasit insa inaltimea asteptarilor!
La varsta pe care o are, pur si simplu a miscat Sala, luptandu-se de la "egal la egal" cu toate vocile mari ale muzicii, nu degeaba a cantat pe parcursul timpului alaturi de Julio Iglesias, Elvis Presley si multi altii.
In concertul de la Bucuresti diva a incantat publicul atat cu melodii cunoscute dar si cu melodii mai putin cunoscute ce tin de repertoriul grecesc. La sfarsit multimea a aclamat-o la scena deschisa nemailasand-o sa plece!
Prin multime am zarit membrii ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, numerosi cantareti si artisti romani dar si parlamentari.
M-a bucurat insa faptul ca am zarit si multi tineri participanti la acest eveniment de exceptie.

Ca intotdeauna organizarea a fost la inaltimea asteptarilor, cei de la Project Events reusind si de aceasta data sa gestioneze cu succes un eveniment de asemenea proportii. Felicitari!



2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Nana Mouskouri a fost este si va ramane o personalitate distincta care face parte din ierarhia marilor vociale tuturor timpurilor.
Imbratisari sincere Ana draga mea!

Ana Maria spunea...

Imbratisari calduroase si tie draga mea!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails