vineri, 10 februarie 2012

Toto Cutugno in concert la Bucuresti - 29 februarie 2012



Pe data de 29 februarie 2012 la Bucuresti va concerta unul din cei mai cunoscuti si mai iubiti cantareti italieni la nivel mondial: Toto Cutugno. Omul care credea intr-o Europa Unita si a facut pentru aceasta  HIT-ul "Insieme" in anul 1992, melodie cu care a castigat Eurovisionul!
Toto Cutugno este autorul a peste 400 de melodii cantate in intreaga lume de interpreti ca: Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Fausto Leali, Gerard Lenorman, Luis Miguel, Michel Sardou, Mireille Mathieu, Peppino di Capri, Ricchi e Poveri, Jose Luis Rodriguez si de mari orchestre precum Pourcel, Caravelli sau Paul Mauriat.

Pe parcursul a 2 ore de spectacol Toto Cutugno ne va incanta cu hituri ca L'Italiano, Serenata, Emozioni, toate intr-un concert adus in Romania de Music Event.
Mai multe informatii despre Artist puteti gasi aici.
Toti domnii care vor sa faca un cadou Doamnelor si Domnisoarelor cu ocazia zilei de 1 Martie sunt rugati sa acceseze site-urile: Eventim.ro, Biletoo.ro sau Bilete.ro Atentie mare insa, biletele sunt aproape epuizate!

Mai jos gasiti si mesajul artistului pentru fanii din Romania:



3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ma bucur pentru cei ce vor avea ocazia sa-l vada la Bucuresti.El face parte din categoria grilor muzicii usoare europene.
Cred ca si tu vei merge Anna draga!

Ana Maria spunea...

Toto Cutugno e un nume "MARE" intr-adevar! Eu voi merge cu siguranta la concert! Sper sa faci si tu la fel! Pupici!

inchiriere backline spunea...

De ce oare vine asa de tarziu la noi?...la batranete....:(.....si totusi cred ca va fi un spectacol frumos, macar sper :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails