joi, 1 martie 2012

Concert de exceptie - Toto Cutugno la Bucuresti


Seara trecuta am avut placerea sa particip la un eveniment de exceptie in Romania:Toto Cutugno in concert la Sala Palatului din Bucuresti, eveniment organizat de Music Event.

A fost o seara magica, o feerie de muzica si lumina, o reintalnire cu muzica buna si muzica de calitate. Toto Cutugno a realizat o legatura deosebita cu publicul Salii Palatului, cum nu am mai vazut de multa vreme, poate pentru ca este si italian, dar cred ca mai mult a contat felul sau de a fi.....Concertul lui Toto Cutugno a durat mai bine de 3 ore, desi avea doar 2 ore trecute in contract iar acest lucru ne arata ca s-a simtit bine ca i-a placut atmosfera creata de publicul Salii Palatului fapt ce s-a vazut si in aplauzele primite la scena deshisa si in mult fredonatele hituri: Insieme sau L'italiano.

Toto Cutugno ne-a mai demonstrat inca o data daca mai era cazul ce inseamna sa iti iubesti tara si ce bucurie traiesti atunci cand vine un strain la Bucuresti si iti apreciaza calitatile! M-a bucurat ca a strigat "Vive la Roumanie!" si ca a schimbat textul melodiei L'Italiano: "sono un italiano/un italiano vero" cu  "sono un Rumeno/un Rumeno vero".


Un fragment din feeria de aseara gasiti mai jos. Felicitari organizatorilor pentru pregatirea spectacolului si pentru efortul de a-l aduce la Bucuresti pe acest nume "greu" al muzicii mondiale: Toto Cutugno!



Un comentariu:

elena marin-alexe spunea...

Ma bucur pentru tine si pentru toti care l-au revazut pe Toto. Vocile mari raman voci si merita aplauzele noastre.
O seara frumoasa draga Ana!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails