marți, 12 noiembrie 2013

In concertul de la Bucuresti José Carreras va fi dirijat de propriul sau nepot!



Dirijorul care va urca alaturi de José Carreras pe scena concertului-eveniment pe care celebrul tenor il va sustine pe 15 decembrie 2013 la Romexpo Bucuresti este nimeni altul decat nepotul sau, David Gimenéz Carreras!

Celebrul dirijor a mostenit de la unchiul sau atat asemanarea fizica cat si talentul. Gimenéz recunoaste ca faptul ca este nepotul lui José Carreras a constituit la inceputul carierei un avantaj, insa pe masura ce au trecut anii, doar talentul, dedicatia si profesionalismul au contribuit la dezvoltarea si la desavarsirea sa.  Modelele sale sunt si astazi Herbert von Karajan si Carlos Kleiber, asa ca pentru Gimenéz este esentiala comunicarea cu publicul si nu doar sustinerea unui concert reusit.

David Gimenéz a dirijat peste 200 de orchestre in sali de renume, inclusiv Filarmonica din Viena, Orchestra Simfonica din Londra, Orchestra Filarmonica din Londra, Orchestra din Paris, Filarmonica din Japonia, Orchestra Simfonica din Chicago. Printre celebritatile cu care a colaborat se numara Angela Gheorghiu, Andrea Bocelli, Placido Domingo, Roberto Alagna, Agnes Baltsa, Kiri Te Kanawa, Juan Pons, Bryn Terfel si desigur, José Carreras - pe care il insoteste constant in turnee.



Fanii care doresc sa-i vada pe cei doi membri ai familiei Carreras intr-o exceptionala Gala de Craciun trebuie sa stie ca evenimentul va avea loc pe data de 15 decembrie 2013, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucuresti!

Biletele au preturi cuprinse intre 150 de lei si 650 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinul Biletfan - statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro sau MyTicket.ro 

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails