vineri, 6 decembrie 2013

Demis Roussos in Concert la Bucuresti




Aseara Sala Palatului din Bucuresti a fost gazda unui show de exceptie al maestrului Demis Roussos!
Fani din toate colturile lumii au venit la Bucuresti pentru a-si vedea idolul. Din Germania, Spania, Italia, Belgia si chiar Brazilia zeci de fani au facut pentru Demis o atmosfera senzationala. Dotati cu bannere, postere si alte materiale cu celebrul cantaret, acestia au fredonat impreuna cu el toate melodiile si au dansat si aplaudat frenetic, la un moment dat chiar urcand pe scena!



Demis a comunicat cu fanii si cu spectatorii pe tot parcursul concertului, intrebandu-i dupa fiecare melodie daca se simt bine si daca sunt gata de distractie, adresandu-le foarte des celebrele sale intrebari: „Are you ready??? Are you OK??? ” La un moment dat, artistul a cerut sa fie aprinse luminile in sala pentru a-i invita la dans pe spectatori si pentru a-i vedea cum danseaza!




 Demis a adus Craciunul mai aproape de spectatori, emotionandu-i cu melodii celebre: „White Christmas”, „First Noel”, „Silent Night” dar si cu celebrele sale hituri: „My Friend The Wind”, „Forever And Ever”, Goodbye My Love Goodbye”.  



Demis s-a bucurat dupa fiecare melodie (si chiar si in timpul pieselor) de aplauze si ovatii pline de iubire din partea fanilor. In public au putut fi zarite si celebritati locale, precum Radu Groza sau Mirabela Dauer.  




Pe sfarsit de cariera, spectacolul oferit publicului de la Bucuresti a fost unul magic, celebra melodie greceasca "Dinata, dinata" incheind show-ul maestrului, care aproape in lacrimi si-a luat la revedere de la fani!

                             Multumim si noi Maestre pentru un show de milioane!




Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails