miercuri, 5 martie 2014

Povesti cu insecte, daunatoare si alte cele


De multa vreme din cauza timpului scurt in pauza de masa ne-am obisnuit sa mancam la birou, ceea ce este eficient de multe ori, dar mai putin indicat pentru sanatate in general.

Si cu toate astea, povestea se repeta iar din obisnuinta am inceput sa lasam peste noapte mancare in birou: fructe, legume, sticks-uri etc
Ei de aici au inceput problemele si nebunia.. Au aparut rozatoarele, care nu ne mai dau pace si bine!
Practic ne-am umplut de furnici si ceva gandacei, pe care i-am vazut marsaluind prin birou pe parcursul zilei.
Ultima deratizare a fost facuta cu ceva vreme in urma, nu prea mult insa, dar se pare ca oamenii nu si-au facut treaba in mod profesionist pentru ca altfel nu am mai fi avut parte de ele.

Ei bine, fiind in cautarea unor servicii profesionale de deratizare, pe net am gasit cateva firme si oferte interesante printre care si una care mi-a atras atentia.

Este vorba despre Compania DDD, firma autorizata ce ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, personalizate si de combatere a daunatorilor.

Compania DDD este una din multiplele firme dezinsectie autorizate, ceea ce ne apara de multe alte neplaceri ulterioare si ne ofera siguranta in acelasi timp.

Aceste servicii sunt obligatorii pentru toate firmele asa ca am inceput sa ne interesam si la alte companii cu care lucreaza cei de la DDD si pana acum am primit numai pareri pozitive ceea ce ne incurajeaza sa incepem o colaborare cu dansii.


Ce mi-a placut la site-ul companiei DDD sunt urmatoarele:

  •       Organizarea foarte buna a meniurilor;
  •       Posibilitatea de a cere o estimare de cost facil si direct pe adresa de email;
  •      Existenta unui operator Live care te poate ajuta si iti poate raspunde la intrebari in timp util;
  •       Prezenta unei sectii extrem de interesante cu mai  multe informatii despre principalii daunatori casnici: gandaci, plosnite, furnici, purici, capuse, sobolani, soareci, paienjeni, rozatoare etc
  •        Posibilitatea de consiliere non-stop la un numar scurt (asistenta gratuita 24/24) . Asta e foarte buna si pentru persoanele cu fobii, in cazul in care dai peste un “mamut” in casa :D
  •     Sectiunea de combatere a daunatorilor, care ne prezinta dezinsectia pe categorii,  pe locuinte: case, apartamente dar si tarife estimative;
  •      Posibilitatea de a vedea costurile estimative pe fiecare categorie in parte direct din site, fapt ce reduce timpul cu cautarile si te ajuta sa iti faci un buget.


      O sectiune interesanta a site-ului este cea ECO care mi-a atras atentia si unde sunt diverse articole pe teme ca: insecte si medicamente, polenizare, remedii ecologice contra daunatorilor etc. Site-ul are si un centru de informare extrem de util pentru probleme si solutii.

Dezinsectia ajuta la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om facand parte din procesul de igienizare al mediului inconjurator.

     Mi-a mai placut si aspectul legat de prestarea serviciilor de dezinsectie si deratizare atat pentru persoanele juridice cat si pentru cele fizice. Astfel, daca aveti probleme acasa in locuinta dvs, la cerere, compania va poate ajuta, un aspect extrem de util pentru sanatatea si linistea familiei dvs.



2 comentarii:

Anonim spunea...

Stiu ca sunt niste aparate speciale care resping daunatorii. Eu am prins un soricel cu lipici special, se gaseste la market. 10 minute a durat, inclusiv drumul pana la tomberon unde am aruncat animalul!

Ana Maria spunea...

Mersi mult pt sfat! O sa incerc si asta dar pana atunci chem echipa ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails