vineri, 16 mai 2014

Ziua Copilului si World of Toys – Magazin de Jucarii pentru copii




Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. Ea se sarbatoreste la date diferite in tari diferite. In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.

Ziua copilului a fost mentionata prima data la Geneva la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor in august 1925, la care 54 de reprezentanti din diferite tari, au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului. Dupa aceasta conferinta, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. In Turcia Ziua copilului a fost sarbatorita pentru prima data in data de 23 aprilie 1920.

In anul 1954 Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF) a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare Stat sa dispuna de o zi la asa-numita „Ziua copilului” (engleza Universal Children's Day).

1 iunie - Ziua Internaţionala a Copilului, este ziua in care revenim cu toţii la momentele tandre si placute ale copilariei inocente, alaturi de generaţia in crestere. Este ziua in care incercam inca o data sa constientizam, ca interesul pentru copil trebuie sa fie  unul prioritar si ca, toti copiii au nevoie de sprijinul si atenţia noastra zi de zi.

ONU a susţinut această initiativa si a proclamat protectia drepturilor, vietii si a sanatatii copiilor drept una dintre prioritatile sale de activitate.

Societatea noastra are nevoie de copii educati si sanatosi, copii, de care sa fim mindri. Astazi, devine tot mai evidenta preocuparea structurilor atat la nivel national, cat si international, asupra domeniului protectiei drepturilor copilului. Prin ratificarea de catre tara noastra a Convenţiei internationale cu privire la drepturile copilului, statul s-a angajat sa asigure ocrotirea drepturilor copilului, devenind responsabil pentru elaborarea si adoptarea de politici nationale clare pentru  protectia copilului, precum si folosirea unor  mecanisme eficiente, iar in toate actiunile sale, sa tina cont de interesul prioritar al copilului.

Dar si noi ca indivizi incercam pe cat posibil sa facem viata frumoasa copiilor din jurul nostru. In acest sens un cadou care sa faca din aceasta zi una de neuitat pentru un copil este bine de luat in calcul!
World of Toys este un magazin virtual cu o oferta variata de produse din categorii ca: Papusi si accesorii, Masinute, Trenulete, locomotive, seturi si accesorii, Bebelusi, Genti, ghiozdane, accesorii, Rechizite si accesorii, Figurine si Accesorii, Ponei de jucarie, Jucarii plus, Jucarii educative, Jocuri creative, Jocuri clasice, IQ Games,Jucarii interactive, Seturi de constructive, Jucarii din lemn, Seturi de joaca.

O categorie speciala pe site este aceea de Oferte Speciale: cu produse cu discounturi foarte mari, sectiune ce merita vizitata mai ales ca 1 Iunie nu este departe.

Ce mi-a placut la acest site:
-Existenta unui sortiment de jucarii extrem de variat
-Posibiltiatea de a achizitiona Produse la Pret Redus
-Produse pe categorii de varsta: 0-3 ani, 3-7 ani, 7-9 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, Copii mari
-Existenta multor marci de renume printre care: Fur Real Friends, Greenlight, Ever After High, Alex Toys, Meg Bloks, Hanayama, Jakks Pacific, Star Wars, Yotec, Miniland.

Unul din produsele extrem de interesante de pe acest site este o papusa:  PAPUSA MONSTER HIGHCLAWDEEN WOLF SCAREMASTER 2014, o jucarie extreme de bine pusa in valoare pe care ma gandesc sa o fac si eu cadou nepoatei mele. Papusa este in prezent la reducere cu 10%, are multiple accesorii si transportul costa doar 15lei.

Mai jos gasiti si un tutorial despre prezentarea acestei papuse "papusa Robecca Steam" un alt produs extrem de interesant de pe site.




Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails