luni, 20 octombrie 2008

Din nou despre Madonna....


Madonna Live - 4 Minutes

Cântăreaţa americană Madonna va continua să locuiască la Londra şi după divorţul de regizorul britanic Guy Ritchie, deoarece copiii ei se simt fericiţi în acest oraş, conform unor surse apropiate, citate de telegraph.co.uk.

Potrivit sursei citate, Madonna, în vârstă de 50 de ani, intenţionase iniţial să se mute la New York, imediat după finalizarea divorţului de regizorul britanic, împreună cu cei trei copii ai ei: Lourdes, în vârstă de 12 ani, Rocco, în vârstă de 7 ani, şi David, în vârstă de trei ani.

Deşi s-a crezut că Madonna îşi va petrece următoarea perioadă departe de Londra, surse apropiate artistei au declarat că aceasta îşi va păstra domiciliul de bază în capitala britanică, deoarece copiii ei sunt fericiţi la şcolile londoneze pe care le frecventează.

Câţiva dintre apropiaţii cuplului susţin că obsesia Madonnei pentru exerciţiile fizice ar fi fost unul dintre motivele principale care au condus la eşecul căsătoriei sale.

În schimb, Christopher Ciccone, fratele Madonnei, a declarat, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru un tabloid german că pasiunea artistei pentru cultul Kabbalah a fost adevăratul motiv al divorţului celor doi: "această sectă, căreia Madonna îi este complet devotată, a jucat un rol important în căsătoria lor".

Conform apropiaţilor, cei doi au trăit "ca frate şi soră" în ultima perioadă a mariajului lor, iar Richie era tot mai dezgustat de corpul mult prea musculos al Madonnei.

Sursa: Mediafax.ro

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails