duminică, 2 ianuarie 2011

Eurovision 2011 - Romania, sa dam lovitura la Dusseldorf! Se poate Germania?!



Hotel FM - Change

Ar fi tare frumos daca am reusi noi, bloggerii romani, sa promovam aceasta melodie in mediul online (timp e din belsug, ca doar s-a ales in Noaptea de Anul Nou), sa o promovam la nivel international, stiti voi, "mama repetitiei" face de obicei minuni!
Melodia e draguta, intra in tiparele "win-win" Eurovision! Hai Romania, sa dam lovitura la Dusseldorf, SE POATE!

11 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Sunt pentru implicarea blogarilor in sustinerea unei cauze. Insa in acest caz, melodia aleasa nu prea da bine. Daca trecem de preselectie va fi un real succes. Prin "repetitia" invocata sa inteleg o spalare de creieri mai mare decat cea din noaptea de Revelion? ;)Melodia e repetitiva, banala si... foarte usor de uitat

Ana Maria spunea...

Comentariul tau este nitel rautacios, intre trecand peste, da Repetitia este Mama Invatarii si asa s-au nascut multe asa zise "hituri" de succes!
Tin sa te contrazic, melodia nu e deloc banala, e ritmata si chiar cred ca ar face o surpriza placuta.. tine minte ca a fost locul 2 la Votul Publicului Roman!
Stii ce nu imi place insa.. atitudinea acesta, ca o data ce o piesa a fost aleasa sa reprezinte Romania, in loc sa ne vedem de promovarea ei, noi continuam in dezbateri interminabile legate de decizia juriului, de calitatea ei, ne "furam singuri caciula" cum s-ar spune si nu cred ca acesta este drumul de urmat, daca vrem sa facem ceva la Dusseldorf! Seara placuta.

Anonim spunea...

Hey! Am ascultat si eu melodiile a doua zi pe net. E cea mai reusita melodie dintre cele care au intrat la preselectia. Ai dreptate, reprezinta Romania si trebuie sustinuta suta la suta.
Vreo idee?

Ada Angharad spunea...

N-am vrut sa fie rautacios. Si departe de mine de a chestiona gustul publicului roman care a votat, fiindca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Dar nu putem sustine orice doar pentru ca "reprezinta Romania", insa tinand cont de toate melodiile din concurs, se aplica zicala "In lipsa de cal, e bun si un magar"

Ana Maria spunea...

@Vacitim: AM multe idei dragul meu, insa mai putin timp de pus in practica :P
@Dreamwind: Om trai si om vedea! Alegerea iti apartine..

Anonim spunea...

share some...cine stie...poate unele se pot implini :d

Ana Maria spunea...

@vacitim Ma gandeam la un banner si la o pagina speciala creata pe un blog :)

Anonim spunea...

suna interesant...o sa ma gandesc la asta :)

StarGossip spunea...

Hello:) Am descoperit astazi blgul tau si initativa in privinta baietilor de la Hotel Fm! hai sa vorbim mai multe despre asta pentru ca nu numai ca iti sustin inititiva insa si vreau sa ma implic 100%, problema era ca nu stiam de unde sa pornesc.

Ana Maria spunea...

@StarGossip: Lasa-mi un mesaj cu o adresa de email si spune-mi la ce te gandesti!

StarGossip spunea...

Pai in primul rand cred ca ar trebui organizata o campanie de sustinere intensa a piesei "Change" de catre toti bloggerii, o afiliere, o colaborare cu cei de afara ( asta pentru ca baietii au sustinatori multi in afara), realizarea unei pagini speciale pentru strainatate a Hotel Fm - Change...
Astept si ideile tale pe adresa deea.mihalache1985@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails