sâmbătă, 11 iunie 2011

Scorpions la Bucuresti



Un concert de senzatie au facut cei de la Scorpions la inceput de iunie la Bucuresti pe Zone Arena, unul din cele mai tari concerte ale acestei veri adus de Project Events in Romania.
Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabb, James Kottak si Pawel Maciwoda nu si-au aratat anii, erau ca niste pusti la primul lor concert si nu la ultimul, "vii" si "prezenti" pana la ultima suflare!
Au cantat melodii de pe noul album, precum si arhicunoscutele hituri "Wind of Change", "Rock You Like a Hurricane" sau "Still Loving You" pe cele mai importante lasandu-le la Bis.
Unul din cele mai frumoase momente ale acestui concert s-a consumat in momentul in care tobosarul trupei James Kottak a fluturat steagul romanesc in fata miilor de fani, iar vocalistul Klaus Meine l-a purtat in repetate randuri la gatul lui in timpul concertului.
Cu toate ca si-au anuntat retragerea, cei de la Scorpions vor ramane inca multi ani de acum incolo una din cele mai mari trupe de rock ale Europei si ale Lumii! Multumim trupei Scorpions pentru tot ce au facut de-a lungul vremii!

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ce mi-ar fi plăcut sa-i ascult live, pe acesti uriaşi...!

Ana Maria spunea...

Te cred, din pacate insa nu va mai fi o ultima data...:( Avem insa muzica lor, casete , cd-uri, asta ca ne mai stinga dorul..

Mihai Zamfiroiu spunea...

si mie imi pare foarte rau ca i-am ratat, mai ales ca era ultimul concert..

numai bine Ana Maria.

p.s. noul meu blog/site il gasessti la adresa : www.zamfiroiu.ro

Ana Maria spunea...

Abia astept sa iti vad blogul Mihai! :) Succes si ne auzim!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails