miercuri, 4 iulie 2012

Concert de exceptie Julio Iglesias la Bucuresti

Foto: Alin Craciun

Project Events a pus in scena pe 30 iunie la Zone Arena din Bucuresti un nou concert de exceptie. La incheierea turneului european Julio Iglesias a dorit ca ultimul show sa fie tinut in tara de care este atat de apropiat. Tara care l-a lansat cu ocazia festivalului Cerbul de Aur de la Brasov, tara pe care o cunoaste atat de bine prin orasele pe care le-a vizitat de atatea ori: Brasov, Timisoara, Constanta, Bucuresti si tara care i-a dat cel mai bun prieten si confident de-o viata: Valeriu Lazarov.


Concertul de la Bucuresti a pus in scena melodii mai vechi si mai noi ale artistului printre care: “Baila Morena”, “La Gotta fria”, “La Carretera”, "Caruso" si multe altele care au emotionat publicul si au destins atmosfera.

Concertul de adio de la Bucuresti,  a adus si multe VIP-uri la Zone Arena, printre care ambasadorul Spaniei si membrii ai corpului diplomatic precum si multe vedete autohtone. Acesta a fost si ultimul concert al artistului, anul trecut acesta anuntandu-si retragerea.




Finalul concertului i-a gasit pe cei prezenti cantand si dansand in picioare la invitatia directa a lui Iglesias care a vrut sa vada si sa simta romanii cat mai aproape de scena. Din pacate insa nu a facut nici un bis, dar atmosfera creata a fost una de exceptie.


Multumim unui domn si unui cantaret extraordinar pentru o seara cu totul speciala precum si celor de la Project Events pentru bucuria de a il aduce la Bucuresti pe acest artist de talie mondiala: Julio Iglesias!

Foto: Alin Craciun

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ce mi-ar fi placut sa fiu pe acolo...Ai o dedicatie ..la plimbare, draga Ana. Sper sa-ti placa.

Ana Maria spunea...

Multumesc mult draga mea prietena! Data viitoare te astept cu drag la Bucuresti sa mergem impreuna! :-*

Daniela spunea...

Mi-as fi dorit sa il vad pe acest om care candva punea inimile fetelor pe jar, nici acum nu se lasa mai prejos

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails