duminică, 28 octombrie 2012

BZN in concert la Bucuresti Sala Palatului 28.10.2012

 
 
 
Un Concert extraordinar sustinut in aceasta seara de formatia olandeza BZN la Bucuresti. Prezenti pentru prima oara in capitala Romaniei si cu un succes urias de casa, astfel incat organizatorii au fost nevoiti sa tina 2 concerte in aceeasi zi pentru a satisface cererea publicului, cei de la BZN au facut Show la Sala Palatului din Bucuresti!
 


 
In concertul din seara aceasta i-am intalnit pe cei doi componenti si solisti vocali: Jan Keizer si Anny Schilder , cuplul nou si vechi in aceeasi masura. Nou pentru ca eram obisnuiti cu vechea solista Carola Smit care si-a anuntat retragerea o data cu Retragerea oficiala a Trupei  BZN (BZN Band zonder Naam  - Trupa fara nume) in 2007, insa o prezenta extrem de reusita in noua varianta!
 

 

Show-ul de la Bucuresti a continut melodii cunoscute si populare din muzica anilor 70-80, intr-o interpretare de exceptie a lui Jan care a fost "in forma" pe tot parcursul spectacolului, facand show si dansand ca un pusti!
El a facut si o dedicatie fanilor din Romania cantand impreuna cu Anny un calup de melodii frantuzesti.
 


Mi-a placut mult intrepretarea melodiilor Delilah, Sex Bomb ale lui Tom Jones si a melodiei Natalie.

Imagini din spectacolul de la Bucuresti, 28.10.2012



 
 
De asemenea finalul a impresionat audienta, moment in care cei doi solisti au coborat in mijlocul publicului invitandu-ne totodata la Dans... pe acordurile melodiei DANCE DANCE...
 


 
 
Multumim BZN pentru un show extraordinar si organizatorilor, echipei Project Events, pentru o seara de exceptie!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails