marți, 5 noiembrie 2013

Jose Carreras in Concert la Bucuresti - 15 Decembrie 2013!




Renumitul tenor Jose Carreras va sustine un Concert de exceptie la Bucuresti in Luna Decembrie chiar inainte de Sarbatorile de Iarna, spectacol care va avea loc la Pavilionul central de la Romexpo,  oferind cadouri muzicale unice, precum "White Christmas", "O Holy Night", "Let It Snow" şi multe altele. Anul acesta José Carreras va fi acompaniat de Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez si de Corul Radio.

Josep Carreras i Coll (n. 5 decembrie 1946, Barcelona, Spania), cunoscut ca José Carreras, este un tenor spaniol originar din Catalunia. Unul dintre cei mai proeminenți cântăreți de operă ai generației sale, fiind absolut remarcabil mai ales în operele scrise de Verdi și Puccini. Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii și numeroase prezențe în studiourile de înregistrare.
Carreras a dobândit o largă faimă și recunoaștere internațională ca fiind unul din "Cei trei tenori", alături de Plácido Domingo și Luciano Pavarotti într-o serie de concerte foarte populare începute în 1990 și continuate până în 2003. Carreras este, de asemenea cunoscut pentru eforturile sale umanitare îndreptate spre tratarea leucemiei. Carreras este fondatorul și președintele instituției La Fundació Internacional Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia (în română Fundația Internațională José Carreras pentru lupta împotriva leucemiei), pe care tenorul spaniol a constituit-o în 1988, după recuperarea sa aproape miraculoasă din boală.

Inaintea concertului de la Bucuresti, José Carreras lanseaza un nou album! 

Acum cateva zile a fost facut anuntul oficial: pe data de 6 decembrie, la o zi dupa ziua de nastere a marelui tenor si inainte cu 9 zile de concertul de la Bucuresti, José Carreras lanseaza un nou album! 
Noul material discografic al celebrului tenor se numeste "25 - Meraviglioso" si face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit - leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani si la toate momentele extraordinare, concertele memorabile si recitalurile care au urmat anului 1988, printre care si cel de la Arcul De Triumf din Barcelona precum si cel de la Opera de Stat din Viena.

Albumul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei "El Juez” („Los Niños Perdidos”) si contine bucati muzicale clasice precum "Adoro", "La Strada", "Meraviglioso" si colaborari cu artisti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett. 

Pentru Gala de Craciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune.

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinul Biletfan - statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro si MyTicket.ro.


Un comentariu:

elena marin-alexe spunea...

Îmi lipsesc mult cei trei tenori...Îi mai vedeam în concerte la tv. cu prilejul sărbătorilor, dar de la o vreme doar maneliştii fac cărţile...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails