duminică, 15 decembrie 2013

Concert de senzatie al trupei Scorpions - Romexpo 14.12.2013




Fanii Scorpions au avut parte de un concert de senzatie la Romexpo intr-o sambata frumoasa de Decembrie in Bucuresti.
Intr-o forma de zile mari celebra formatie Scorpions a incantat audienta cu slagare ca: Rock You Like A Hurricane , The Zoo , Send Me An Angel , Edge Of Time dar si cu celebrele acorduri rock.

Nu am mai vazut o efervescenta atat de mare din partea publicului de foarte multa vreme, care a umplut la refuz Pavilionul Central al Romexpo din Bucuresti. Fani de toate varstele, au cantat si au incantat cu prezenta lor creionand o atmosfera de milioane.

Atmosfera, muzica, fanii, organizarea de exceptie, toate si-au spus cuvantul asupra unei seri magice in care de multe ori pe parcursul Concertului Trupa Scorpions a multumit fanilor, Thank you Romania!, I Love you!, Multumesc Bucharest! iar la finalul show-ului ne-au onorat prin fluturarea steagului Romaniei.

Concertul a avut 3 bisuri pe acordurile celor mai cunoscute melodii printre care "Winds of change", piesa de rezistenta a Schimbarilor petrecute la sfarsitul anilor '80- inceputul anilor '90 in Europa de Est, inclusiv in Romania.

Multumim formatiei Scorpions pentru o seara de milioane si organizatorilor pentru aducerea unui asemenea gigant la Bucuresti!

Pozele de mai jos vorbesc de la sine:















































Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails