duminică, 16 martie 2014

Lord of the Dance - Show la Sala Palatului din Bucuresti

Foto: Alin Craciun 

Un spectacol de senzatie a facut vineri seara trupa irlandeza Lord of the Dance la Sala Palatului din Bucuresti. Spectatorii au aplaudat frenetic dansul irlandezilor, atat numerele  noi cat si cele vechi care au ridicat in picioare oamenii prezenti la spectacol.

Iar la final lumea a strigat Bis, bis, bis!!!

Pozele de mai jos vorbesc de la sine:












Mai multe despre Lord of the Dance gasiti pe site-ul lor oficial iar daca ati ratat concertele de la Bucuresti mai aveti sansa anul acesta sa ii vedeti la Sofia, Belgrad si Zagreb chiar in perioada urmatoare.

Multumim Organizatorilor pentru aducerea la Bucuresti a acestui show de senzatie "Masters of the Dance" si pentru o organizare impecabila!

5 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Iar m-ai făcut geloasă...Ana :)

Ana Maria spunea...

Data viitoare te astept pe aici, Pup ;)

Salveaza o inima spunea...

Buna ziua,
Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pewww.salveazaoinima.ro primeste automat pe e-mail un cod de voucher care il va folosi pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
Va deranjez pentru cateva minute pentru a veni cu rugamintea la dvs daca doriti sa puneti banner-ul/link-ul in blogroll platformei de donatii online http://salveazaoinima.ro pe blogul dvs.de aici puteti prelua bannerele:http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/
Astept raspuns din partea dvs pe adresa de e-mail salveazaoinima@gmail.com
Cu respect,

Nicol spunea...

Un spectacol deosebit!imi doresc sa ajung laun spectacol live, dar pana acum nu am reusit.Au venit in Constanta anul trecut dar pretul de intrare e f mare!!!

Ana Maria spunea...

Nico, iti doresc sa ajungi cat mai curand! Data viitoare poate chiar la Bucuresti. ;) Keep in touch!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails