vineri, 26 septembrie 2014

Fostul solist Modern Talking, in fata a 50 000 de fani!


Luna aceasta Thomas Anders, cel ce este supranumit „The Gentleman of Music” a concertat la Odessa, in Ucraina, in cinstea celei de-a 220-a aniversari. La concert au participat peste 50 000 de fani, care au facut o atmosfera exceptionala. Si reactia artistului a fost pe masura, acesta postand pe Facebook: „Wooowwww! Ce show grozav! 50.000 de persoane in Odessa. Va multumesc!” Fotografia cu cei 50 000 de oameni, facuta de Thomas a strans rapid cateva mii de like-uri, semn ca fanii ii sunt aproape atat la concerte cat si in mediul online.
     Artistul le-a cantat ucrainenilor piesele care l-au facut celebru, de la „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone” la „No face, no name, no number“ si „Brother Louie“. Aceleasi hituri plus multe altele vor putea fi ascultate si la Bucuresti, pe 1 Noiembrie, la Sala Palatului, unde carismaticul Thomas va concerta alaturi de bandul sau!
     Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: 
     ~~Concertul „THOMAS ANDERS” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 1 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails