vineri, 7 noiembrie 2014

Concert de senzatie Al Bano si Romina Power - 05.11.2014



Unul din cele mai frumoase concerte ale acestei toamne a fost sustinut pe scena Salii Palatului din Bucuresti de celebrul Al Bano si in premiera pe scena, alaturi de fosta sa sotie, celebra Romania Power de care cantaretul a divortat in 1999, si cu care nu a mai impartit scena de mai bine de 20 de ani.
Ca o surpriza insa, anul trecut la invitatia Moscovei au concertat pentru prima data impreuna dupa o lunga perioada de absenta.


Concertul a inceput cu melodii solo cantate de Al Bano de pe albumurile  mai noi, electrizand atmosfera care era in fierbere asteptand cu drag sa o vada pe Revelatia Serii: Romina Power!






Backing Vocal-ul trupei lui Al Bano a fost mult peste asteptari , fiind de departe unul de talie mondiala, cu voci de exceptie!



Si la un moment dat, ca din neant a aparut si Romina, lasand publicul cu "gura cascata". Intr-adevar se vede ca anii au trecut, insa Vocea, Timbrul Rominei au ramas la fel de puternice. Pentru inceput Romina Power a preferat sa cante melodii mai noi, melodii despre inceputurile ei ca "America America", precum si sa recite o poezie scrisa de fiul ei.



De fapt intreg show-ul a fost gandit ca un spectacol de familie la care au participat mai multi membrii ai familiei Carissi. Astfel ca la un moment dat Mama si Fiul cantaretului au cantat impreuna, iar fiul lui Al Bano a fost lasat sa intretina atmosfera cu 2 melodii solo.




Ulterior, a avut loc si momentul mult asteptat, cand cei 2 mari artisti au concertat pe scena unul langa altul si au incantat publicul cu melodii ca : "Sharazan", "Liberta", "Sempre sempre", "Felicita", "Ci sara" dar si cu Imnul National al Romaniei.
Pana la acest moment Al Bano si Co. este singura trupa care a venit la Bucuresti si care a cantat imnul tarii mele in vreun concert de Gala! Ce poate fi mai frumos, si mai onorant din partea unui artist strain ca intr-un concert sa iti cante Imnul. M-am bucurat cand treptat  Sala Palatului s-a ridicat in picioare, insa constat inca o data ca ne lipseste Patriotismul. NU TREBUIE SA ITI SPUNA CINEVA ca e IMNUL TAU NATIONAL si ca e cazul sa te RIDICI, acest lucru se simte, se recunoaste, insa noi Romanii mai avem destul pana acolo...din pacate.









Finalul spectacolului de peste 2ore si 20 minute a fost unul de poveste! Al Bano si-a invitat mama alaturi pe scena precum si prietenii si fanii si a cantat alaturi de ei pe ritmurile melodiei "Felicita".
Un spectacol de senzatie, o Sala Palatului arhiplina si o organizare extrem de buna!
Multumim organizatorilor pentru sansa de a aduce la Bucuresti spre deliciul nostru, pe aceeasi scena, a 2 nume sacre din Repertoriul Mondial: Al Bano si Romina Power!


Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails