sâmbătă, 18 septembrie 2010

Jucarii pentru copii – Ce ne facem cand avem de facut un Cadou?

De curand fiind in cautarea unor jucarii pentru copii pentru nepotelul meu, am descoperit cu ajutorul providentei un site de jucarii interesant http://www.jucariidinlemn.com/

Marea majoritate a jucariilor pentru copii disponibile aici sunt din lemn, carton reciclat, plus, cauciuc natural, nisip, lut, insa sunt si produse interesante cum sunt cele LEGO.
Asa cum imi aduc aminte, in copilaria mea eram innebunita dupa jucarii pentru copii de tipul LEGO, care reprezentau o mare atractie pentru copiii din generatia mea, de la inceputul anilor 90, cand abia aparusera pe piata din Romania.

Se faceau cercuri, mai ales la gradinita sau la Muzeul de Istorie din Bucuresti, cu jucarii pentru copii greu de gasit pe vremea aceea, dar iata cum azi, datorita „miracolului” numit Internet, le putem gasi doar la un click distanta. Mai multe informatii despre produsele disponibile si modele de jucarii pentru copii LEGO gasiti pe site cu un simplu click aici.

Daca ar fi sa aleg un produs pentru nepotelul meu, as incerca „Piramida lui Ramses” cu piese de puzzle si constructii din Egiptul Antic. Jocul iti dezvolta abilitati de logica, organizare, dexteritate, facand si conexiuni cu istoria straveche a Egiptului, sau nebunia „Star Wars” dupa filmul cu acelasi nume, copii mici dar si unii mai „mari” fiind innebuniti dupa navete spatiale, piloti, androizi, toate acestea fiind incluse in seria de jucarii pentru copii LEGO STAR WARS.

In concluzie, daca sunteti interesati sa achizitionati o jucarie de tipul LEGO pentru copiii dvs sau vreun alt produs dintre sutele care se gasesc pe site-ul "Jucarii din lemn" cu siguranta veti gasi aici ceva dragut pentru bucuria celui mic!

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Interesant.Dar oare mai vor copii jucarii?
Te pup pe suflet Ani draga!

Ana Maria spunea...

Eu cred ca DA draga mea! Trist o sa fie momentul cand nu vor mai dori jucarii! Te pup si eu.

FreeSeoDesign spunea...

Am citi acest articol si mi-am adus aminte de copilaria mea. Si acuma ador jucariile :)

catintherain spunea...

Sunt frumoase. Si eu am un nepotel si mereu ma hotarasc greu cand trebuie sa-i iau un cadou. Daca era fetita, era mai usor. Sunt fan Star Wars, mi-ar placea un Chewbacca :).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails