duminică, 18 martie 2012

Lara Fabian a facut senzatie intr-un spectacol extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti!


Peste 4500 de persoane prezente aseara la primul concert al artistei din Romania, au aplaudat frenetic, au cantat, au emotionat-o pe artista pe versurile melodiei Je t'aime, cantand si creionand o atmosfera extraordinara cum rar mi-a fost sa vad la Sala Palatului din Bucuresti!

Care va sa zica era vremea ei, vremea Larei Fabian!!! Sincera sa fiu, asteptam de mult acest concert, inca de anul trecut de cand am auzit ca se pregateste "a veni" la noi iar bucuria de a participa la acest concert mi-a depasit emotiile si asteptarile.

Je t'aime, Je suis malade si multe alte melodii dragi sufletului nostru au fost cantate si fredonate de public, de fanii artistei care au incins la maxim atmosfera.

Lara Fabian e un Inger pe pamant, un Inger pe care am avut bucuria si privilegiul de a-l intalni la Bucuresti si care sper sa mai revina in Romania! Cu siguranta dupa show-ul de aseara si cel mai probabil si dupa cel de-al doilea spectacol din seara aceasta, acest lucru se va intampla cat de curand pentru ca NE IUBESTE, asa cum a si Declarat pe Scena!

Multumim inca o data organizatorilor, echipei Project Events pentru bucuria acestui concert de senzatie: Lara Fabian la Bucuresti!


Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails