vineri, 26 septembrie 2014

Al Bano si Romina Power - 5 noiembrie 2014 in concert la BucurestiDesi mai este aproximativ 1 luna si jumatate pana cand Al Bano si Romina Power vor concerta in premiera impreuna pe scena Salii Palatului (Al Bano a mai concertat, dar singur), cei doi artisti au tinut sa- si salute fanii si sa-i invite la eveniment!

Intr-un mesaj video inregistrat, componentii faimosului duo transmit fanilor ca seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila si ca vor canta cele mai mari hituri ale lor.

 Cel mai iubit cuplu al anilor '80 a renascut si pare a fi mai fresh ca niciodata! Pe tot parcursul filmuletului, la fel de incantatori ca atunci cand rupeau topurile internationale, cei doi fosti parteneri de cuplu si actuali parteneri de scena au chicotit si s-au tachinat.

- Romina: „Dragi prieteni din Romania...”
- Al Bano: „Romina si eu vom fi pe 5 noiembrie la (nr: Sala) Palatului si va fi o seara pur si simplu incredibila”
- Romina: „Pe 5 noiembrie vom fi la Bucuresti, la Sala Palatului, unde vom canta pentru toata lumea cele mai mari hituri ale noastre”
- Al Bano: „Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar si din viitor”
- Romina: „Nu stiu cum vom face asta, dar... :-))
- Al Bano: „E deja pregatit totul. :) Ce sa va mai spun? Multumesc (in lb romana). Multumesc pentru tot si nu uitati: 5 noiembrie, in "Palatului", in Bucuresti.
Foarte amuzanti, cei doi se consulta intre ei, Romina verifica foaia sa vada daca Al Bano a spus corect numele salii, iar el o asigura ca a spus corect numele, doar a mai cantat acolo de 5 ori, pentru ea ar fi prima oara!
- Romina: „Ne vedem in curand! Abia astept! Va iubim!”

 Filmuletul poate fi vizionat aici:Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails