sâmbătă, 10 octombrie 2009

Azi, Sibiul turistic la Channel 4

sibiul turistic
Canalul britanic de televiziune Channel 4 prezintă astăzi un documentar despre Sibiu, încercând să aducă în atenţia tinerilor englezi frumuseţile acestui oraş.

În urmă cu câteva săptămâni, la invitaţia Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Turism, o echipă de jurnalişti a canalului de televiziune Channel 4 din Londra a realizat un documentar, care va fi primul episod dintr-o nouă serie "Above and Beyond".

Documentarul îşi doreşte să aducă în atenţia tinerilor britanici oferta culturală a oraşelor europene. Echipa de jurnalişti a filmat în Sibiu între 12 şi 16 august. De asemenea, la jumătatea lunii septembrie, jurnalistul Adrian Bridge, reporter de călătorie pentru Daily Telegraph, a vizitat şi el Sibiul pentru realizarea unui documentar intitulat "România, la 20 de ani după Revoluţie".

"Un plus de vizibilitate"

“Emisiunile şi articolele vor aduce Sibiului un plus de vizibilitate pe plan internaţional, menţinând constantă prezenţa oraşului nostru în atenţia publicului din lumea întreagă. Am fost vizitaţi de jurnalişti ai unor instituţii cunoscute din mass-media internaţională, ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne dea certitudinea unei bune imagini pe care o are Sibiul ” a declarat primarul Klaus Johannis.

Sursa: www.evz.ro
Vezi si: http://www.channel4.com/programmes

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails