joi, 19 august 2010

Adevar sau Mistificare - Dr Eric Pearl la Bucuresti

eric pearl

NOTA AUTORULUI: Pentru a avea un raspuns la afirmatia de mai sus (adevar sau mistificare) trebuie sa il vedeti pe Dr Pearl personal si sa va faceti o parere proprie! Pana atunci cititi informatiile de mai jos!


Dr. Eric Pearl, vindecator de renume international si autor celebru al cartii "Reconectarea - Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine", best-seller tradus in peste 35 limbi, vine in România, fiind invitatul special al Conferintei ANATECOR de la Constanta, care va avea loc in perioada 27 - 29 august 2010.

Dr. Eric Pearl va sustine în România doua conferinte cu tema Vindecarii reconective si a Reconectarii. Prima conferinta, "Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine", va avea loc la Bucuresti, in data de 26 august la Hotelul Pullman (World Trade Center - Piata Montreal nr.10), incepand de la ora 18.30. Biletul de intrare costa 50 lei si va putea fi achizitionat prin Editura For You ( tel: 0216656223) sau, in limita locurilor disponibile, la intarea salii New York, a Hotelului Pullman WTC, unde va avea loc Conferinta.

Cea de a doua prelegere sustinuta de dr. Eric Pearl in Romania va putea fi audiata la Constanta, in data de 28 august, incepand cu ora 12.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, (Bd. Alexandru Lapusneanu nr.1) in cadrul Conferintei ANATECOR (Asociata Nationala de Terapii Complementare din Romania). Biletul de intrare costa 10 lei pentru toata durata zilei.


Cine este Dr Eric Pearl?

Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles, atunci când el şi alţii au început să observe apariţia unor vindecări miraculoase. De atunci încoace, el s-a dedicat acţiunii de a împărtăşi lumina şi informaţia asupra procesului de vindecare reconectivă, prin prelegeri şi seminarii despre „Reconectare”. Dr. Pearl a apărut la numeroase emisiuni de televiziune, printre care Leeza, Sally Jessy Raphael, The Other Side, Extra, Art Bell, America´s Health Network, FOX TV şi alte nenumărate programe televizate din toată lumea. De asemenea, a ţinut o prezentare la Madison Square Garden, în faţa unei săli pline, iar seminariile sale sunt menţionate într-o serie de publicaţii, printre care şi New York Times.

Mai multe informatii despre el gasiti si pe: http://www.thereconnection.com/

SURSA ARTICOLULUI: http://www.damaideparte.ro/

5 comentarii:

robert spunea...

Am citit articolul tau si de asemenea si afirmatia ta de la inceput. Tu ai avut ocazia sa il vezi?

Ana Maria spunea...

Inca nu am avut ocazia sa il intalnesc personal pe dr Pearl dar sunt tentata sa il vad pe 26 aug la Bucuresti

elena marin-alexe spunea...

Sincera sa fiu, eu nu cred.Oamenii se duc la oricine când sunt in necaz.
Fara medicamente, doar Dumnezeu vindecă!
Noapte bună dragă Ana!

Ingerul tau spunea...

Ma bucur ca vorbesti de lumina si de Romania si ca esti fan flowerpower.
Coincidenta : avem exact acelasi nr de persoane interesate.

Adina Amironesei spunea...

Citesem in 2008 cartea lui Eric Pearl "Reconectarea" si inca de atunci am constatat schimbarile. Am reusit si sa ii tratez pe parintii mei prin metoda descrisa in carte si astfel am primit confirmarile. Nu aveam cum sa nu cred in acest context.
M-am bucurat nespus cand am auzit de posibilitatea de a-l vedea la Bucuresti pe Eric Pearl si cum am aflat am si sunat sa ma inscriu.
La Bucuresti a ramas doar sa ma bucur de intalnire, deoarece cele spuse in carte le aveam deja in suflet. Cei care au fost acolo in sala si s-au lasat sa simta cu siguranta nu au fost dezamagiti...
Si daca au avut indoieli probabil si le-au spulberat la pauza sau la finalul intalnirii cand pe holul hotelului s-au facut demonstratii ale frecventelor cu care se lucreaza. Eu nu aveam indoieli, doar m-am bucurat de intalnire,cum spuneam.
Ma bucur mult ca am fost prezenta acolo si ca l-am intalnit in realitate.
(am vrut sa te contactez pe mail dar nu ai unul pe profil...la mine apare la profil la sectiunea "Persoana de contact")

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails