marți, 25 ianuarie 2011

Angela Gheorghiu in spectacol la TNB - 30.12.2010



Soprana Angela Gheorghiu a fost sărbătorită, în Ajunul Anului Nou, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, cu ocazia decernării Ordinului "Steaua României" în grad de Comandor, "în semn de înaltă preţuire pentru talentul excepţional cu care străluceşte pe marile scene ale lumii".

"Cu ocazia decernării Ordinului în grad de Comandor sopranei Angela Gheorghiu, "în semn de înaltă preţuire pentru talentul excepţional cu care străluceşte pe marile scene ale lumii", colegii şi prietenii marii artiste i s-au alaturat într-un Concert de Gală, care a avut loc în Sala Mare a Teatrului Naţional pe 30 decembrie, la ora 18.00".

La concert au participat pianistul Dan Grigore, precum şi actorii Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Claudiu Bleonţ şi Medeea Marinescu. De asemenea, pe scenă au urcat şi Ozana Barabancea, Teodor Ilincăi, Bianca Ionescu, Cristina Iordăchescu, Irina Iordăchescu, Iulia Isaev, Mihnea Lamatic, Marius Manea, Mioara Manea, Vlad Miriţă, Gladiola Niţulescu şi Daniela Vlădescu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti dirijată de Tiberiu Soare.

Va salutam Stimata Doamna si va multumim pentru tot ceea ce ati facut si faceti in continuare pentru Romania!

2 comentarii:

adriana spunea...

Mare voce! Cred ca a fost un spectacol interesant cu invitati pe masura. Ai fost in sala?

Ana Maria spunea...

Intr-adevar Angela Gheorghiu e un nume mare! Din pacate nu am ajuns la spectacol insa data viitoare nu mai ratez ocazia! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails