vineri, 18 februarie 2011

Din nou despre Spiritualitate



Spiritualitatea vine din lucrurile marunte, din lucrurile frumoase ale fiecarei zile, care ne fac mai buni, mai sinceri, mai impliniti, gata sa Acceptam Starea de Bine..
A IUBI = A FI, A TRAI, A VISA, A ATINGE culmi inalte
A fi Spirituali cu "Sufletul" dar si cu "Traierea" inseamna a simti frumos si a ne purta omeneste cu cei din jur, a ajuta.. a "ne hrani" si a trai in sentimentul de implinire sufleteasca!
Evolutia Spirituala vine din dorinta noastra de a evolua, de a creste si este ca o miscare naturala, normala, ce vine o data cu maturizarea noastra emotionala.. a nu "sti nimic", dar a realiza ca stii "totul".. a invata despre "ceea ce esti", a fi "intelept", a exersa ceea ce faci in armonie cu tine, cu cei din jur si cu Universul... si a vedea ca ceea ce inveti si asimilezi devine realitate sub ochii tai... traind astfel un sentiment frumos de implinire atat in viata ta si avand un impact pozitiv si in a celor din jur.. ce poate fi mai frumos, mai "plin" de spiritualitate si mai sufletesc..

Acestea fiind zise, va doresc tuturor un Week-end placut!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Încântată de lectură! Mulţumesc, Ana Maria! Un weekend împlinit şi pentru tine!

Ryanna Pop spunea...

superbă postare,şi un mare adevăr despre spiritualitate..
un weekend minunat şi ţie!:)...

Tasha spunea...

MI-AI SUGERAT O TEMA VIITOARE LA EMISIUNEA MEA DE LA RADIO!
Multumesc!

elena marin-alexe spunea...

Eu sunt un pic sceptica in ce priveste evolutia spirituala a oamenilor.Cred ca ne indreptam sigur si precis spre o involutie spirituala pe toate planurile.Din pacate.
Ganduri bune si imbratisari iti trimet de la Vrancea draga mea!

Ana Maria spunea...

Va multumesc mult pentru comentarii si gandurile bune! Va mai astept pe aici cu drag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails