sâmbătă, 3 septembrie 2011

O escapada la Mamaia



E vara, e soare, e vacanta... si ce poate fi mai frumos decat o escapada de week-end la mare!! Stiu, sezonul e nitel pe sfarsite, insa inceputul lunii septembrie arunca raze de soare calduroase si preturi mai avantajoase pentru turisti la cazare Constanta.

Dintre toate statiunile de pe litoralul romanesc, Mamaia, perla Litoralului ne face cu ochiul, insa preturile ridicate la cazare pot fi un impediment major pentru potentialii turisti. Astfel ca  va propun o varianta acceptabila pentru dvs, cu conditia sa vreti sa faceti ceva miscare si nu aveti pretentii ca plaja sa fie chiar sub botul hotelului unde sunteti cazati. Puteti gasi cazare ieftina in Constanta de preferat cat mai aproape de intrarea in Statiunea Mamaia si de aicea pana la o vacanta in cea mai frumoasa statiune a Litoralului Romanesc mai e un pas... REZERVAREA! :)

In afara de plaja in Mamaia, Constanta ofera si alte oportunitati doritorilor de distractie cum ar fi o vizita la Delfinariu, Shopping in cateva Mall-uri extrem de bine pozitionate ale orasului, intrari la Cinema si la Discoteci, o plimbare cu iahtul din Portul Tomis, o plimbare pe faleza pana la Cazinou sau de ce nu, chiar plaja in portiunea de plaja a orasului Constanta.

Daca va face cu ochiul aceasta escapada  si cautati cazare Constanta puteti apela la recomandarile prieteniilor sau la recomandarile celor de la BookingExpert, un site pe care l-am gasit recent, cu sfaturi extrem de avizate.

Vacanta placuta!

3 comentarii:

Formatii pentru nunti spunea...

Am fost si eu la mare in weekend-ul trecut, dar nu am stat la Mamaia. In schimb au fost niste valuri superbe de care m-am bucurat 2 zile, si un soare arzator care m-a cam prajit :). Trebuie mare atentie cu soarele, nici nu stii cand te arde. Banuiesc ca si la Mamaia au fost valuri frumoase.

Ryanna Pop spunea...

concediu plăcut!:)...e chiar frumos în septembrie la mare:)...

Ana Maria spunea...

multumesc de urari... dar nu e pentru mine.. e pentru voi ca sa va anim! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails