miercuri, 12 martie 2014

Divort.ro



Din pacate anumite legaturi de prietenie nu se finalizeaza chiar atat de frumos, oamenii trecand printr-un proces de divort mai mult sau mai putin placut.

De obicei o relatie frumoasa intre 2 oameni rezonabili ar trebui sa se finalizeze frumos, printr-un divort pe cale amiabila, in mod civilizat, de multe ori insa nu este asa.

Niste cunoscuti de-ai nostrii, au hotarat recent sa se desparta si dintr-o discutie in alta au ales sa se informeze mai intai pe Internet despre metode amiabile de divort, acte, formulare si ce anume le mai sunt necesare.

Astfel au gasit un site interesant Divort.ro pe care am aruncat si eu un ochi.

Site-ul e recomandat pentru furnizarea de informatii cu privire la actele necesare pentru divort, custodia copiilor, drepturile de vizitare, pensia alimentara, partaj si multe alte subiecte. Site-ul ofera toate informatiile legale necesare legate de divort, acces la dosarele de divort existente, cat si resurse si consultanta sub forma de servicii de psihologie, mediere, divort la notar, divort prin avocati pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil in timpul si in urma divortului.

Pe Divort.ro veti gasi raspunsurile la intrebarile presante, putand contacta specialistii cu care acestia colaboreaza: avocati, mediatori, notari, detectivi, psihologi si traineri de dezvoltare personala.

De asemenea tot aici se pot gasi numeroase articole pline de sfaturi pentru a va ajuta sa treceti printr-un divort și prin procesul de separare, cat și un forum activ unde veti putea impartasi experientele personale pe care le gasesc extrem de utile.

Una din cele mai simple modalitati de divort este divortul la notar. Mai multe detalii despre ce presupune acest lucru gasiti tot pe site.

Pagina de Facebook a site-ului numara peste 2300 de fani ceea ce arata ca site-ul este destul de popular in lumea Online, avand o pagina curata si plina de informatii utile.

Unul din aspectele cele mai interesante ale site-ului este zona de Forum, acolo unde lumea discuta, schimba pareri cu privire la actele necesare de divort, vorbeste cu un consultant sau isi impartaseste povestea, durerea si primeste sfaturi.

Sectiunea de specialisti cuprinde detalii despre persoanele cu care site-ul colaboreaza, un mic CV al fiecaruia, certificari si date de contact pentru: avocati, mediatori, traineri, coach si psihologi.

Sectiunea de Blog este updatata zilnic si cuprinde informatii legate de cele mai noi Dosare de Divort pe orase inregistrate la judecatorii.

Sectiunea de Stiri cuprinde informatii de can-can despre divorturile celebre de la noi in cazul in care vreti sa fiti la curent cu ultimele trenduri si noutati.

In sectiunea Resurse se gasesc informatii utile cu privire la actele necesare pentru divort, partaj, divortul la notar, procedura la instanta de judecata, bunurile commune, tipurile de divort etc.

Prietenii nostri au fost entuziasmati de acest site, astfel incat, daca Doamne fereste treceti printr-o perioada mai dificila nu este rau sa aruncati un ochi si pe acest site.

Un comentariu:

Maria spunea...

Foarte interesant ! Era nevoie de un site care sa grupeze toate informatiile necesare pentru divort.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails